Zeilforum

Contact gezocht met andere gezinnen die rondje Atlantic gaan doen in 2019.  

  RSS
IngridvB
(@ingridvb)
Mastman

Hallo, ik ben Ingrid en ik ga met mijn partner en onze twee kinderen volgend jaar vertrekken (juli 2019). Ik zou graag in contact komen met andere boten, die hetzelfde plan hebben. Dit ivm voorbereidingen delen en misschien samen optrekken in het begin (richting rondje Atlantic). Ik zit hier aan te denken ivm met de kinderen, omdat het de laatste zomer vakantie ook zo leuk voor ze was toen ze andere kinderen ontmoeten. Onze kinderen zijn straks als we weggaan 9 en 10 jaar (twee jongens). 

Verder weet ik nog niet of we een opstapper willen als we de oversteek gaan maken. Dit omdat ik geen zeiler ben en het (nog) spannend vindt. Dus wie weet ben ik dan alvast beetje thuis op deze site en weet ik ook waar ik iemand kan vinden. 

Overigens willen wij rondje Atlantic gaan doen en we denken nog na over uitbreiding: mogelijke 2 jaar door bijv. america, via oostkust naar boven. 

Of Nieuw Zeeland is ook nog een optie. Alleen hiervoor wil ik ook graag ervaringen delen of we wel/niet opstappers nodig hebben. 

Maar als eerste wil ik graag (het liefst een gezin) ontmoeten die ook hetzelfde plan heeft volgende zomer. 

ReageerCitaat
Geplaatst : 04/10/2018 11:17 pm Zeilmaatje vond het leuk
Share:
  
Bezig

Inloggen van Registreer aub