Zeilforum

Lotte
Lotte
Groep: Geregistreerd
Lid geworden: 2018/05/08
Mastman

Over mij

Hoi iedereen! De laatste 8 jaar hebben mijn man en ik de wereld rondgereisd en verschillende banen gehad. Het waren heel uiteenlopende banen maar de laatste jaren hebben we vooral als leerkrachten Engels gewerkt.
Op dit moment bevinden we ons in Nederland maar we willen hier graag weg en zijn klaar voor een compleet nieuwe uitdaging, een rustige levensstijl en weg van de drukte op land.
We zijn er al een tijdje over aan het nadenken om een boot te kopen zodat we eindelijk onze eigen leefomgeving kunnen creëren en altijd over transport beschikken. Na het vele reizen en nachten in verschillende hotels en studio's te hebben doorgebracht lijkt het geweldig om een thuis te hebben en deze overal mee naartoe te nemen. Daarnaast beschikken we over ons eigen transport om de wereld rond te reizen en zijn we niet meer afhankelijk van anderen.
Natuurlijk moeten we eerst ervaring opdoen voordat we dit nieuwe hoofdstuk in ons leven beginnen. We zijn op zoek naar iemand die zeilt in Nederland en grote of korte trips wenst te maken. Wij zijn heel flexibel en passen ons snel aan nieuwe situaties aan.
Wij hopen je snel te ontmoeten om samen op avontuur uit te gaan.

Handtekening

Lotte Onraedt

Activiteit(en) van het lid
1
Forumberichten
0
Onderwerpen
0
Vragen
0
Antwoorden
0
Vraag Opmerkingen
0
Leuk gevonden
0
Ontvangen 'vind ik leuk's
0/10
Waardering
0
Blog berichten
0
Reacties
Share:
  
Bezig

Inloggen van Registreer aub