Zeilforum

Share:

Lekker zeezeilen op de Middellandse zee  

  RSS
Aloeita
(@aloeita)
Pitman

Hallo lieve mensen! Met de Aloeita (klassieke Van der Stadt, 45 ft, stalen tweemaster) zijn ( Chantal, Hans en diverse anderen) wij afgelopen zomer vanuit Zeeland vertrokken. Inmiddels zijn we in Zuid Spanje aanbeland en gaan we eind april richting de Balearen en dan via Sardinië, Sicilië naar Griekenland. We hebben alle tijd en geen vaste planning. No hurry no worry. We vinden het leuk om familie, vrienden en opstappers mee te nemen. De sfeer is het belangrijkst. Als het je leuk lijkt, stuur dan even een berichtje met wie je bent en waar je warm voor loopt. Tot ziens!
Chantal

Citaat
Geplaatst : 15/04/2019 5:30 pm
Mike Van 't Hof
(@mvanthof)
Pitman

Dat Lijkt mij heel leuk. Ik ben een 72 jarige alleenstaande man gelukkig gezond en vitaal en heb nu alle tijd. Ik zeil graag en heb zelf een BMer gehad. Een paar jaar geleden twee weken gevaren op de Egeïsche zee en dat was schitterend. Vraag wat je verder wilt weten en ik vertel het.

ReageerCitaat
Geplaatst : 23/04/2019 11:11 am
malimann
(@malimann)
Mastman

Hallo! 

Graag zou ik me aan willen melden om een weekje met jullie mee te varen, samen met mijn man. Beiden vijftigers, levenslustig en enigszins bekend met zeilen.

We zouden het leuk vinden om de handen uit de mouwen te steken en meer te weten komen over jullie boot en zeil ervaringen. 

Het liefst zouden we de laatste week van juli of de eerste week van augustus meegaan - dan hebben we nl. vakantie. Graag horen we of hier een mogelijkheid voor is?

Hartelijke groet, Liesbeth

 

ReageerCitaat
Geplaatst : 28/04/2019 5:56 pm
Share:
  
Bezig

Inloggen van Registreer aub