Zeilforum

Share:

Zeilmaatje gezocht boot 9/10 m - geleend van Sacha  

  RSS
westeinder56
(@westeinder56)
Pitman

Wie vindt het leuk een avond in de week met me te zeilen. De boot ligt aan De Westeinderplassen en is een Catalina30. Ik kan er alleen mee zeilen maar ben geen topper. Een paar handjes extra is relaxer en gezelliger. Mocht het je interesse hebben, ik werk full time, ben 57j en probeer zoveel mogelijk te genieten van mijn vrije tijd. Het water is een rustpunt voor me. 

Citaat
Geplaatst : 12/08/2017 12:03 pm
Gert Nieborg vond het leuk
Riko1965
(@riko1965)
Mastman

Hoi,

Mijn naam Richard, bijna 52 en was vroeger al eens lid van Zeilmaatje, sinds vandaag heb ik mij weer weer aangemeld op hun vernieuwde site omdat ik het zeilen erg mis en graag weer eens het water op wil.

Ik heb als kind veel gezeild daarna zo'n 20 jaar niet en sinds 2008 ben ik weer begonnen met zeilen. Sindsdien veel ervaring opgedaan met diverse zeiljachten, met name Bavaria's tussen 30-40 ft. Daarnaast ook regelmatig met grote motorjachten gevaren, zolang ik het water maar op kon, maar zeilen is veel meer mijn ding.

De laatste paar jaar ben ik wegens drukte het water niet meer op geweest  en je oproep spreekt mij erg aan. Ik zou het leuk vinden om eens met je mee te zeilen, indien we de juiste klik hebben dan lijkt het me leuk om dit wat regelmatiger te doen, ook voor mij geldt dat ik me op het water lekker kan ontspannen. Door mijn werk en onregelmatige diensten heb ik vrij veel mogelijkheden, ik ben woonachtig in Zwolle maar afstanden zijn voor mij nooit een bezwaar geweest. 

Ik kijk uit naar je reactie,

Hartelijke groet,

Richard

 

 

 

Richard

ReageerCitaat
Geplaatst : 10/09/2017 3:40 am
Dirkie
(@dirkie)
Pit / Runner

Als afstand geen bezwaar is, ik heb een Etap 26i in Herkingen. Ook ik werk onregelmatig waardoor ik, met name door de weeks, veel mogelijkheden heb om te gaan zeilen. Als je zin hebt om 1 of 2 dagen te gaan zeilen dan ben je welkom aan boord.

Groet,

Dirk

ReageerCitaat
Geplaatst : 10/09/2017 9:59 am
westeinder56
(@westeinder56)
Pitman

Dag Richard, ik heb je een prive bericht gestuurd.

Deze is te vinden via 'mijn profiel' met mijn contactdetails, en dan de laatste optie.

Groet ''westeinder56'' 

ReageerCitaat
Geplaatst : 10/09/2017 5:36 pm
Evertjan Graeff
(@evertjan-graeff)
Pitman

Ik heb interesse.

Oud matroos zee en binnenvaart zeilcharterij.

U kunt mij een berichtje sturen.

ReageerCitaat
Geplaatst : 17/09/2017 11:30 am
Fabiola
(@fabiola)
Mastman

Hey 

Mijn naam is Fabiola. Ik heb nog geen zeil ervaring maar ben altijd erg enthousiast als ik de zeilschepen door het water zie gaan. Graag zou ik een keer meevaren om te ervaren hoe het is om te zeilen. Groetjes Fabiola

 

ReageerCitaat
Geplaatst : 10/11/2017 6:20 pm
Gerardd
(@gerardd)
Mastman

Beste Westeinder, 

Mocht je nog een opstapper zoeken, ik ben regelmatig 's avonds beschikbaar of in een weekend een dagje beschikbaar en zou meevaren maken. Ik beschik over zeilervaring. Zie mijn profiel voor meer info. 

Vriendelijke groet, 

Gerard

ReageerCitaat
Geplaatst : 04/04/2019 11:12 pm
Gerardd
(@gerardd)
Mastman

Beste Westeinder58, 

Het lijkt mij leuk om kennis te maken en mee te zeilen. Ik beschik over zeilervaring en kan binnen 30 minuten in Aalsmeer zijn. 's Avonds of één dag in het weekend is voor mij geen probleem. 

Kort over mij zelf: 48 jaar, gehuwd, kids van 17 en 19 jaar en ik ben werkzaam in de IT. 

Stuur je mij een berichtje?

vriendelijke groet, 

Gerard

ReageerCitaat
Geplaatst : 08/04/2019 8:19 pm
reneveld
(@reneveld)
Mastman

Hallo Westeinder,
Ik woon in Amstelveen en zoek iemand om mee te kunnen zeilen. Heb zelf (nog) geen boot en dit lijkt mij dus een leuke manier om wat ervaring op te doen. Heb wel wat zeil-ervaring en ben van plan om bij Amorgos een cursus te gaan doen. Nu dus nog een mooi-weer zeiler die graag een handje mee helpt aan boord.
Groet, René

ReageerCitaat
Geplaatst : 11/06/2019 12:21 pm
Share:

Inloggen van Registreer aub