Zeilforum

Share:

Wij zoeken een zeilmaatje voor het zeilen van de Noordzee Driehoek 2019  

  RSS
Ernst Huigens
(@ernst-huigens)
Mastman

Beste zeiler(ster),

Wij willen graag de Noordzee Driehoek zeilen en zijn op zoek naar een vierde man, vrouw die de tocht met ons drieën aan wil gaan.
Wij zijn een ervaren beroeps schipper en twee zeer ervaren zeilers. Om het voor iedereen aangenaam te houden zijn we op zoek naar een vierde partner. Ken je de Noordzee Driehoek nog niet kijk dan op de site www.kustzeilers.nl/activiteiten/85/driehoek-noordzee.
We zijn allemaal boven de 65 en doen vooral mee voor de uitdaging en de daarbij horende lol.
Wil je deze uitdaging ook aan en heb je lol in zeilen met nog drie andere leuke zeilers geef dan even een belletje op xxx en laten we zaken bespreken.
Vergis je niet het is van 22 juni tot 6 juli. Het is een afstand van 1100 mijl maar we varen wel met een 46 voet Hallberg - Rassy. Lekker comfortabel als het weer ook mee zit.
Ervaring is niet echt van belang als je maar een beetje zee zeilervaring hebt. Weet wat je  lichaam op zee aan kan en niet te snel of te veel zeeziek wordt.

Graag horen we van je.
Ernst Huigens

Citaat
Geplaatst : 12/03/2019 10:30 pm
Theo
 Theo
(@theo)
Mastman

Beste Ernst,

Dit lijkt me een mooie uitdaging. Ik ben nog geen 65-plus maar die twee weken zijn makkelijk in te plannen. En verder pas ik ook prima in het profiel. Misschien kunnen we buiten dit forum om details uitwisselen?

Greetz, Theo

ReageerCitaat
Geplaatst : 17/03/2019 6:40 pm
Ernst Huigens
(@ernst-huigens)
Mastman

Beste Theo.

Dank voor je reactie. Inmiddels zijn we al veel verder in de selectieprocedure en pas je daar niet meer in. Helaas maar er komt vast een volgende keer. Met vriendelijke groet, Ernst Huigens

ReageerCitaat
Geplaatst : 18/03/2019 8:22 pm
Theo
 Theo
(@theo)
Mastman

Hoi Ernst,

Dankjewel voor je reactie en wellicht tot een volgende keer.

Goede vaart en mast- en schootbreuk gewenst!

Theo

ReageerCitaat
Geplaatst : 19/03/2019 10:40 am
Share:
  
Bezig

Inloggen van Registreer aub