Zeilforum

Share:

Wie heeft er zin om lekker mee te zwerven op zee?  

  RSS
Aloeita
(@aloeita)
Mastman

Wij zijn van de zomer richting Zuiden vertrokken met de tweemaster Aloeita en vinden het heel erg leuk om de lol en ervaring te delen. We zijn nu in Noord Spanje en zakken de Spaanse en Portugese westkust af, waarschijnlijk richting Marokko en de Canarische eilanden. Als je zin hebt om ( meer ) zeezeilervaring op te doen, wat te leren of gewoon lekker te zeilen, stuur me dan even een berichtje. 

 

Citaat
Geplaatst : 22/10/2018 3:41 pm
Dirk Verstraeten vond het leuk
Topic Tags
GuidoG
(@guidog)
Mastman

Klinkt goed, vaar in ieder geval nog algatve in... portimao baai en vooral ook alvor. Ik kam jullie niet helpen al zou ik graag. Zelf zoek ik iemand die op mijn boot let als ik naar huis vlieg. O ja Leixous ook meenemen! 

ReageerCitaat
Geplaatst : 01/11/2018 2:20 pm
Aloeita
(@aloeita)
Mastman

Dankjewel! Wanneer vlieg je naar huis? Als we in de buurt zijn willen we wel oppassen. Groetjes, Chantal

ReageerCitaat
Geplaatst : 01/11/2018 2:27 pm
Hubert Reyntjens
(@hubertreyntjens)
Mastman

Dag Chantal,

ik heb misschien wel tijd en interesse.

Vorig jaar ben ik als opstapper meegevaren met een Super Maramu vanuit Zaandam naar Villa Garcia. Dit jaar werd ik door dezelfde schipper uitgenodigd om hem te vergezellen vanuit Cartagena naar de Balearen ( Formentera en Ibiza) . Schitterend weer, al werd naar mijn zin iets te veel de motor gebruikt.Vorige week teruggekomen van Palma alwaar we een 33 voet huurden om Mallorca wat te verkennen. Er werden ons slechts 4 dagen gegund want toen kwam de storm, die Corsica en Italië zo troffen . onze aankomst in Palma was best spannend met 38 kn op de neus. Maar de weerkaarten gaven op dat ogenblik ook voor de Portugese kust bijzonder zwaar weer. Hoe hebben jullie dat beleefd?

Waar liggen jullie nu? en wat zijn jullie plannen ? Voor mij is dat vrij onbekend gebied . Vele jaren geleden met mijn broer van La Coruna naar Estepona gevaren zonder stoppen , en dat vond ik wel spijtig . Dus laat maar horen of jullie nog een ervaren zeilmaat zoeken. Groetjes, hubert

 

ReageerCitaat
Geplaatst : 08/11/2018 11:23 am
Globetrotter
(@globetrotter)
Mastman

Hoi Chantal,

Het lijkt me hartstikke leuk om een stuk met jullie mee te varen en wat meer ervaring op te doen op langere zeereizen. Voor ervaring zie mijn profiel. Ik heb eind mei 3 weken de tijd.
Ik hoor het graag!

Groet, Michel.

ReageerCitaat
Geplaatst : 07/04/2019 10:42 pm
Aloeita
(@aloeita)
Mastman

Hallo Michel, zullen we deze week even bellen om kennis te maken? Hartelijke groet, Chantal

ReageerCitaat
Geplaatst : 07/04/2019 11:15 pm
Maurice
(@maurice)
Mastman

Hallo Chantal

ik heb jullie bericht gelezen en ben zeer geintereseert om eens een stuk of stukje met jullie mee te varen. 

Ik ben een zeiler in hard en nieren maar de laatste 15 jaar de verbinding hiermee verloren.  Vroeger heb ik open kajuitklasse op national Nivea gevaren, meerdere  tochen gemaakt op grotere boten, waarvan een aantal op zee. De laatste jaren zeil ik af en toe weer, doe wat bedrijfswedstrijden waarin gebleken is dat ik mijn kennis en kunde nog niet verloren ben, en begeleid af en toe wat groepen als schipper bij een evenementenbureau. 

Op dit moment kijk ik vooruit en wil proberen over 6 jaar een wereldreis te gaan maken tijdens een sabatical. En daarvoor wil ik beginnen met voorbereidingen. Meerdere papieren die ik moet halen, maar ook ervaring die ik wil opdoen. De ervaring die ik zoek is de wat langere tochten om te ervaren hoe dat is. Ik las dat jullie door meerdere streken varen,  en zou indien mogelijk graag eens een tocht of periode bij jullie aan boord mee varen als opstapper.

Groeten

Maurice

ReageerCitaat
Geplaatst : 12/05/2019 9:53 am
Share:
  
Bezig

Inloggen van Registreer aub