Zeilforum

Wie heeft er zin om lekker mee te zwerven op zee?  

  RSS
Aloeita
(@aloeita)
Mastman

Wij zijn van de zomer richting Zuiden vertrokken met de tweemaster Aloeita en vinden het heel erg leuk om de lol en ervaring te delen. We zijn nu in Noord Spanje en zakken de Spaanse en Portugese westkust af, waarschijnlijk richting Marokko en de Canarische eilanden. Als je zin hebt om ( meer ) zeezeilervaring op te doen, wat te leren of gewoon lekker te zeilen, stuur me dan even een berichtje. 

 

ReageerCitaat
Geplaatst : 22/10/2018 3:41 pm Dirk Verstraeten vond het leuk
Topic Tags
GuidoG
(@guidog)
Mastman

Klinkt goed, vaar in ieder geval nog algatve in... portimao baai en vooral ook alvor. Ik kam jullie niet helpen al zou ik graag. Zelf zoek ik iemand die op mijn boot let als ik naar huis vlieg. O ja Leixous ook meenemen! 

ReageerCitaat
Geplaatst : 01/11/2018 2:20 pm
Aloeita
(@aloeita)
Mastman

Dankjewel! Wanneer vlieg je naar huis? Als we in de buurt zijn willen we wel oppassen. Groetjes, Chantal

ReageerCitaat
Geplaatst : 01/11/2018 2:27 pm
Hubert Reyntjens
(@hubertreyntjens)
Mastman

Dag Chantal,

ik heb misschien wel tijd en interesse.

Vorig jaar ben ik als opstapper meegevaren met een Super Maramu vanuit Zaandam naar Villa Garcia. Dit jaar werd ik door dezelfde schipper uitgenodigd om hem te vergezellen vanuit Cartagena naar de Balearen ( Formentera en Ibiza) . Schitterend weer, al werd naar mijn zin iets te veel de motor gebruikt.Vorige week teruggekomen van Palma alwaar we een 33 voet huurden om Mallorca wat te verkennen. Er werden ons slechts 4 dagen gegund want toen kwam de storm, die Corsica en Italië zo troffen . onze aankomst in Palma was best spannend met 38 kn op de neus. Maar de weerkaarten gaven op dat ogenblik ook voor de Portugese kust bijzonder zwaar weer. Hoe hebben jullie dat beleefd?

Waar liggen jullie nu? en wat zijn jullie plannen ? Voor mij is dat vrij onbekend gebied . Vele jaren geleden met mijn broer van La Coruna naar Estepona gevaren zonder stoppen , en dat vond ik wel spijtig . Dus laat maar horen of jullie nog een ervaren zeilmaat zoeken. Groetjes, hubert

 

ReageerCitaat
Geplaatst : 08/11/2018 11:23 am
Share:
  
Bezig

Inloggen van Registreer aub