Zeilforum

opstapper gezocht oversteek atlantic Carib -> Europa  

  RSS
nheyning
(@nheyning)
Mastman

Ahoi!

na twee jaar zeilen wordt het voor ons tijd om de terugreis te gaan voorbereiden.
Onze boot ligt op dit moment op curaçao en we willen hem dit voorjaar terugzeilen naar europa zodat ze in de verkoop kan gaan.
Ik zoek een geschikt bemanningslid (m/v) die de oversteek van de Carib naar Europa met mij wil meevaren, aangezien mijn vrouw met ons zoontje dit keer vliegt. Je hoeft niet per se veel zeil ervaring te hebben, maar we moeten wel zeker weten dat je niet zeeziek wordt. Verder moet je goed doen wat je gevraagd wordt, volledig mee willen draaien met alle taken aan boord en goed gezelschap zijn.
De ovesteek is rond mei/juni, aangezien we afhankelijk zijn van het weer is dit moeilijk om ruim van te voren vast te leggen, dus idealiter ben je de volle 2 maanden beschikbaar. De oversteek zelf zal tussen de 2 en 3 weken duren. Vertrek is op de boven windse eilanden of Bermuda (ook nog niet zeker).
Je moet je eigen vliegtickets betalen. Bijdrage aan de leefkosten aan boord gaat in overleg.
We hebben een 40ft Jeanneau Sun-Fizz
Een sportieve en comfortabele boot in goede staat met 3 cabines. Sta hoogte binnen is 2.05m.

Als je interesse hebt neem dan contact op zodat we nader kennis kunnen maken. We zijn tot begin Februari nog in Nederland.
Groeten,
Nicolaas

ReageerCitaat
Geplaatst : 06/12/2017 10:50 pm
Marc
 Marc
(@marc)
Mastman

Dag,

Ik heb tijd, ben gepensioneerd en ik heb al 7 keer de Atlantische Oceaan overgezeild waaronder 4 maal west - oost; 1 maal als bemanning, de rest als schipper.

Ik ben geïnteresseerd in uw project, maar had ook graag nog wat voor het vertrek wat daar rond gevaren.

Mvg

Marc

ReageerCitaat
Geplaatst : 09/12/2017 9:58 pm
Share:
  
Bezig

Inloggen van Registreer aub