Zeilforum

Share:

Crew gezocht voor wedstrijden op de Kaag met Marieholm IF  

  RSS
Rader
(@rader)
Mastman

Voor het komende seizoen zoek ik bemanning om een team mee te vormen om aan wedstrijden deel te nemen. Ik vaar een Marieholm IF, een 26ft klassiek kajuitzeiljachtje. De boot ligt op de Kaag en is daar niet alleen, er wordt fanatiek wedstrijd gezeild met dit model. De boot wordt gevaren met 3 man (m/v). De meeste wedstrijden zullen op de Kaag gevaren worden met uitstapjes naar de Braassem, het Westeinder en Hellevoetsluis (zoals het plan nu is) en deelname aan de woensdagavondwedstrijden. Wedstrijdervaring is niet noodzakelijk maar natuurlijk wel een pre. Heb je interesse, laat het me dan weten.

Citaat
Geplaatst : 29/03/2019 10:49 am
Jerogee
(@jerogee)
Mastman

Hoi Rader,

Ik heb mogelijk wel interesse, als je nog bemanning zoekt, maar zal ook afhangen van datums enzovoorts. Laat me even weten hoe ik je prive kan emailen/bereiken om dit nader te bespreken.

Mvg,

Jerogee

ReageerCitaat
Geplaatst : 03/04/2019 10:18 pm
Rader
(@rader)
Mastman

Hoi Jerogee, Ik zoek inderdaad nog bemanning. Je bent de eerste die reageert via deze site. Ik zie geen mogelijkheid je een prive bericht te sturen en van het publiekelijk melden van mijn email adres ben ik geen fan. Zou je me een bericht kunnen sturen via Facebook/Messenger?

Gr. Maarten

ReageerCitaat
Geplaatst : 04/04/2019 11:18 am
Rader
(@rader)
Mastman

Inmiddels is het team compleet.

ReageerCitaat
Geplaatst : 05/05/2019 5:01 pm
Gert Nieborg
(@gert-nieborg)
Pitman

Beste Radar , ik sta graag op de mogelijke reserve lijst !

ReageerCitaat
Geplaatst : 13/05/2019 11:13 am
Share:
  
Bezig

Inloggen van Registreer aub