Zeilforum

(ver)huren van een ...
 
Share:

[Gesloten] (ver)huren van een (zeil-)boot van particulieren  

  RSS
SeasyBoat33
(@seasyboat33)
Mastman

Beste allen,

geen idee of dit bericht toegstaan is, zo niet excuses aan de moderators en begrijp ik bij voorbaat als u dit bericht verwijdert. Ik ben benieuwd hoe er op uw forum aangekeken wordt tegen het (ver)huren van boten en zeilboten tussen particulieren in het bijzonder. Het principe van AirBnB zeg maar, maar dan voor boten. Om volledig transparant te zijn, ik ben zelf werkzaam bij een dergelijk platform en ik ben benieuwd hoe een dergelijke service ervaren wordt. Zou u zelf wel/of niet uw boot verhuren of willen huren van een andere particulier? Een boot is natuurlijk wel even wat anders als een appartementje, een auto of een heggeschaar...

Om ongewenste reclame te vermijden geef ik niet aan bij welk platform ik werkzaam ben, wellicht kent u er zelf wel een aantal en anders is Google uw beste vriend. Het gaat mij puur om de indruk vanuit de zeilers community en de houding ten op zichte van dergelijke platforms.

Bij voorbaat dank voor uw input.

met vriendelijk groet,

Geplaatst : 26/02/2019 4:32 pm
Zeilmaatje
(@zeilmaatje)
Pit / Runner Admin

@seasyboat33 Beste, we hebben vermoedelijk in het verleden als eens met uw bedrijf gepraat. Het lijkt ons raadzaam om uw wensen, en onze What's in it for me, te denken aan adverteren! duidelijk weer te geven middels een e-mailtje.

➜ Tips and Tricks : https://zeilmaatje.nl/zeilforum/mededelingen

Geplaatst : 05/03/2019 1:33 am
Share:
  
Bezig

Inloggen van Registreer aub