SCANSTRUT DAME AWARD 2017

Scanstrut is blij om twee nominaties te hebben ontvangen voor de internationale DAME 2017 Awards. De dubbele nominaties herkennen het innovatie- en kwaliteitsontwerp van zowel onze unieke ROKK-charge + als onze Scanstrut RS Venture Connect Conversion Kit. De DAME Award is de meest prestigieuze wereldwijde ontwerpwedstrijd voor nieuwe uitrusting en accessoires voor zeeschepen. Onze producten stonden op de shortlist in een enorme wereldwijde competitie en we wachten nu vol spanning op de aankondiging van de winnaars op METS Trade Show, Amsterdam. 1) Scanstrut RS Venture Connect conversiekit Het Scanstrut Para Sailing System is een conversiekit waarmee een standaard RS-zeilboot kan worden geconverteerd voor de meeste handicaps, inclusief para-sailing. De revolutionaire maar toch eenvoudige plug-en-play-set past op een standaard RS-rubberboot en biedt een totaalaangepast aanpassingsvermogen om de boot om te bouwen voor de meeste handicaps.

Het bevat een oplaadbare batterij en controlepakket, aangedreven interne grootmeten lier, joystick control en sip-bladerdeeg headset optie. Het systeem is gekoppeld en aangesloten met behulp van waterdichte IPX7-stekkers en bekabeling. Het ontwerp is gericht op het bieden van een waterdicht, eenvoudig te gebruiken systeem dat de uitdagende eisen van de zeilomgeving van kleine boten overtreft en toch een kosteneffectieve investering is voor elke zeilschool. Het waterdichte, oplaadbare batterijpakket en de schakelkast zijn afneembaar voor opladen in het clubhuis. IPX7-snelmontageconnectoren zijn overal in het systeem geïnstalleerd. Krachtreserves zijn meer dan voldoende voor een volledige dag zeilen. Het standaard achterklepluik is vervangen door een die een gemonteerde waterdichte aandrijving draagt ​​die verbonden is met de dubbele roeren van de rubberboot.

Een waterdichte joystick houdt de roeren tegelijk aan en laat ook het grootzeil in / uit trimmen. Een ingebouwd lier-systeem, ingesloten in een waterdichte behuizing, werkt met 3D-geprinte eindschakelaars om overbodige beplating te elimineren en de optionele sip-puff-koptelefoon kan eenvoudig worden geïntegreerd in de systeemstuurknoppen. Het systeem biedt een volledig assortiment para-zeilbehoeften en betekent dat de boot kan worden geconfigureerd voor vrijwel alle handicaps.

 

2) ROKK-batterij + Waterdichte USB-aansluiting
Kleiner | Sneller | Meer waterdicht

De ultieme waterdichte USB-oplader met snelle oplading met dubbele aansluiting waarmee apparaten tot 3x sneller kunnen worden opgeladen dan standaard USB-sockets. Met een ultra-laag profiel, perfect voor elke buitentoepassing.

 

  • IPX6-bescherming
  • Nu tot 3x sneller opladen
  • Waterdicht met 1, 2 of 0 aansluitingen in gebruik
  • Dual-socket: laad 2 apparaten tegelijk op
  • Universele pasvorm met USB Type A-connector
  • Eenvoudig te installeren
  • Klik en vergrendel het deksel
  • Outdoor-ready
  • Inclusief GRATIS ROKK-minibasis

ROKK Oplaadbaar zijprofiel met schroef Heeft u vragen over deze schitterende Scantrut artikelen .. vraag ze gerust in ons ZeilForum

Zeilmaatje

Zeilmaatje Support Team. Wij ondersteunen graag dat er meer wordt gezeild in Nederland en België! ➜ Tips and Tricks : https://zeilmaatje.nl/zeilforum/mededelingen