LOPOLights nieuwe lijn | LOPOLIGHT voor elke zeiler die wil zeilen

LED NAVIGATIE VERLICHTING IP68

De LOPOLIGHT navigatie verlichting is uitgevoerd met LED (Light Emitting Diode) voor lange levensduur en laagstroomverbruik zonder warmte ontwikkeling.
De LED’s zitten gemonteerd in een beschermende kunststof prisma en worden gevoed via een stabiliserende driver. Vervolgens wordt alles gegoten in een epoxy metals basis een zeewater bestendig aluminiumhuis. Lopolight staat garant voor maximale kwaliteit en innovatie en is goedgekeurd door de meest gerenommeerde organisaties: MCA, USCG, BSH, DMA. U kunt de betreffende certificaten vinden op onze website.

De LED’s worden zorgvuldig geselecteerd en getest op kleuren lichtsterkte. LED’s zijn gevoelig voor stof en elektrostatische invloeden, daarom worden de Lopolights in een laboratorium omgeving geproduceerd en getest op kwaliteit, maar ook op effectiviteit zoals lichthoek, lichtkleur, stroomverbruik. Iedere lamp krijgt een serie nummer. Dmv het serienummer zijn de gegevens van iedere lamp altijd opvraagbaar.

De Lopolights hebben een levensduur van 50.000 branduren. Normaal zou de lichtsterkte afnemen gedurende de gebruiksperiode, echter door een slimme elektronische sturing blijven de LED’s op volledige sterkte branden.

Ook zijn de lampen geprogrammeerd om een waarschuwings knipper signaal te geven als de levensduur voor 98% is bereikt.

De LED’s worden gevoed d.m.v. 10-32V en zijn beschermd tegen piekspanning. Alle Lopolights worden geleverd met brandveilige halogeenvrije kabels met een mantel tegen eventuele elektrische storingen van buitenaf.

Heeft u vragen over deze schitterende LopoLight .. vraag ze gerust in ons ZeilForum

Zeilmaatje

Zeilmaatje Support Team. Wij ondersteunen graag dat er meer wordt gezeild in Nederland en België! ➜ Tips and Tricks : https://zeilmaatje.nl/zeilforum/mededelingen