KeelCrab, voor iedere zeilboot is dit de oplossing voor het reinigen van uw onderwaterschip – zeilen

Na het zeilen, was het reinigen van het onderwaterschip van uw zeilboot nog nooit zo makkelijk geweest.

Na het zeilen lekker uw onderwaterschip reinigen? dat kan middels deze robot, de oplossing voor het reinigen van uw onderwaterschip. U kunt door middel van een afstandsbediening en met een display zeer eenvoudig bediend kan worden, en het leuke is dat u niet de boot hiervoor uit het water hoeft te halen en ook niet voor in het water hoeft. Er is ook nog een KeelCrab Pro versie, deze dient door een duiker bedient te worden. Is dat niet een heerlijk gevoel, na het zeilen lekker uw boot easy schoonmaken (lentgte en breedte is niet van belang)

Door een precies gebouwde exoskelet in het kunststof met een zeer neutraal hydrostatisch evenwicht gaat uw KeelCrab robot op een schitterende natuurlijke manier naar uw onderwaterschip. De vacuüm zuigkracht wordt opgewekt door de centrale rotor of turbine (propeller) deze wordt aangedreven door een elektromotor die een dubbele functie heeft, namelijk het tegen de romp gedrukt houden van de robot en het aansturen van de borstels voor het reinigen van het onderwaterschip. Het voortbewegen van uw robot gaat via de borstels. Er zijn diverse borstels voor verschillende reiniging toepassingen. De KeelCrab robot is hierdoor zeer geschikt voor de beide typen antifouling; hard en zacht.

Ook in de accessoire lijn is een stofzuigerzak verkrijgbaar voor het opvangen van oude verf resten die onderwater vrijkomen. De Keelcrab Sail-One is uitgerust met een IP68 hoge resolutie onderwatercamera waarmee alle manoeuvres via een video streaming op een 7 inch hoge resolutie scherm op de afstandsbediening te volgen zijn.  Wanneer u uw onderwaterschip regelmatig reinigt verlengt u de beschermende conditie van uw onderwaterschip, het gaat hierbij vooral om constante verwijdering van de eerste aangroeilaag. Bovendien verbetert een schoon onderwaterschip de (sportieve) prestaties van uw (zeil)schip.

Heeft u vragen over deze schitterende KeelKrab .. vraag ze gerust in ons ZeilForum

Zeilmaatje

Zeilmaatje Support Team. Wij ondersteunen graag dat er meer wordt gezeild in Nederland en België! ➜ Tips and Tricks : https://zeilmaatje.nl/zeilforum/mededelingen