Ontdekkingsreis: om andere landen, culturen en mijzelf te leren kennen

Zeilen – Ik ben Mees Blom. Ik ben 15 jaar oud en zit tin 4VWO. In het afgelopen jaar ontdekte ik hoe belangrijk ik het vind mijn eigen koers te zeilen.

Niet alleen te doen wat iedereen verwacht. Natuurlijk vind ik school en een goede opleiding belangrijk. Maar ik ging mij wel afvragen of ik ook op een andere manier zou kunnen leren.

Daarom wil ik graag mijn horizon verbreden. En ga ik begin 2019 aan de andere kant van de wereld op een tallship, de Wylde Swan, een zeilreis van drie maanden maken. Met een groep leeftijdsgenoten ga ik andere landen en culturen verkennen en krijg ik les aan boord. Met dit project hoop ik mijzelf en mijn talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Na deze reis wil ik mijn ervaring inzetten om ook andere jongeren de mogelijkheid te bieden dit te ontdekken bij zichzelf. Ik geloof dat onze maatschappij jongeren nodig heeft die onafhankelijk zijn, hun eigen koers kunnen varen en gewoontes doorbreken. Dit wil ik o.a. doen door leider worden bij een Leidse jeugdkamp om kinderen te stimuleren zichzelf te ontwikkelen. Later wil ik in een vernieuwend bedrijf werken om zo iets nieuws in de wereld te brengen. Hoe dat er precies uitziet weet ik nog niet. Ik ben 15 jaar, dus heb ook nog even de tijd.

Nu ligt mijn focus bij het bij elkaar sponsoren van het benodigde bedrag van € 12.000,-. Ik heb al € 5.000,- opgehaald door sponsoracties te organiseren en klussen te doen. Mijn vraag aan u: wilt u mij helpen om mijn droom waar te maken door middel van sponsoring? U kunt mij op verschillende manieren sponsoren: U kunt gewoon een bedrag over maken, maar u kunt mij ook sponsoren door het kopen van een van mijn producten, deze staan vermeld op mijn site. Als u vanuit uw bedrijf mij wil steunen dan kan ik als tegenprestatie uw site en logo op mijn site vermelden. Voor meer informatie over mij en mijn reis kunt u nog even kijken op mijn site: http://www.meesblom.nl

Groetjes,
Mees Blom.

Zeilmaatje

Zeilmaatje Support Team. Wij ondersteunen graag dat er meer wordt gezeild in Nederland en België! ➜ Tips and Tricks : https://zeilmaatje.nl/zeilforum/mededelingen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.