De Nieuwe Vaarkaart is voor iedere Zeiler onmisbaar aan boord – Zeilen

De Nieuwe Vaarkaart is voor iedere zeiler onmisbaar aan boord.De Nieuwe Vaarkaart is voor iedere zeiler onmisbaar aan boord.
De Nieuwe Vaarkaart is onmisbaar aan boord. Alle belangrijke informatie over bijvoorbeeld bruggen, sluizen, jachthavens, betonningen, aanlegsteigers etc. Zorgen voor een goed geplande vaartocht. De samenwerking met de NL Waterland App zorgt ervoor dat je alle vaartechnische informatie ook digitaal bij je hebt, aangevuld met additionele informatie en toeristische informatie.

De Nieuwe Vaarkaart geeft naast de losse waterkaarten ook een Wateratlas uit, waarin waterregio’s gecombineerd worden aangeboden.

Download de NL Waterland App en ontdek Nederland aan, om en op het water. De App geeft je informatie over interessante Points Of Interest (POI’s) aan het water. Zo weet je altijd wat er in de buurt allemaal te vinden is. Of het nu gaat om een restaurant of hotel aan het water, of activiteiten die je in de buurt kan doen. Je vindt het op de NL Waterland App. Door de samenwerking met de Nieuwe Vaarkaart vind je op de NL Waterland App ook alle Vaartechnische informatie van de Nederlandse binnenwateren. Hiervoor heb je wel een registratiecode nodig. Deze ontvang je bij aanschaf van de Nieuwe Vaarkaart.

Heeft u vragen over deze schitterende vaarkaarten .. vraag ze gerust in ons ZeilForum

Zeilmaatje

Zeilmaatje Support Team. Wij ondersteunen graag dat er meer wordt gezeild in Nederland en België! ➜ Tips and Tricks : https://zeilmaatje.nl/zeilforum/mededelingen